Då har man jobbat sista helgen innan semestern då som börjar om 2 veckor. Men det var lite små tufft idag  då jag var så jäkla seg. Åkte Ådalen 3 tillsammans med bröstcancer tjejerna i går kväll. Det är alltså en passagerarbåt som går en bit upp efter Ångermanälven och under Högakustenbron. En fantastiskt god skärgårdsbuffe, härlig underhållning och kanonfint väder. Dessutom massor av skratt som  kändes i magmusklerna i morse. Trubadurerna fick alla på båten att både sjunga och dansa, så rösten är oxå lite skrovlig idag. Vi hade lite svårt att avsluta kvällen så tvärt då vi kommit i land igen så det blev en liten  sväng till hamnkrogen för en öl innan vi kunde varva ner och gå hem.  Men jag ångrar inte en sekund att jag följde med trots att det kändes lite tungt i morse. 

Högakustenbron är Skandinaviens näst längsta bro. Sen är det ju så fin natur så man blir ju nästan religiös. Höga kusten är bara sååå vackert, är så glad att jag får bo här. Det sägs att om man bor bredvid en fors så hör man den inte. Och det är nog sant. Men en kväll som i går då såg jag verkligen allt fantastiskt vi har runt omkring oss.  

 Det var ett litet barn som sa att naturen är bra för därifrån får vi plockepinn. Så kan man ju oxå se det.

En sak vet jag då och det är att jag kommer att somna ovaggad ikväll. Men annars så har jag hittat en ny saga som jag tänker läsa för L. om han inte kan sova. Vill ni höra den? 

TVILLINGPROBLEM
Det var två tvillingar, Per och Erik. Per var ägare till en gammal eländig båt.
Nu råkade det sig att Eriks fru dog samma dag som Pers båt sjönk. Några dagar senare så mötte en snäll gammal tant Per och misstog honom för att vara Erik och hon sa:
"Jag är hemskt ledsen att höra om din förlust, det måste kännas förfärligt". Per som trodde att hon pratade om hans båt svarade: Njae, faktum är att jag är ganska glad att slippa henne, hon var genomrutten från första början.
Underdelen var alldeles sönderriven och hon luktade som en gammal död fisk. Hon läckte hela tiden och hade en stor spricka baktill och ett präktigt stort hål framtill också.
Varje gång jag använde henne så blev hålet bara större och hon började läcka ännu mer.
Jag antar att det som till sist gjorde slut på henne var när jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ut och ha lite kul.
Jag varnade dem att hon var i ganska dåligt skick men de vill ha henne ändå.
De idioterna försökte alla att komma in i henne på samma gång, så hon sprack upp i mitten, men vad gör det , det är bara att börja kolla annonserna om man ska hitta en ny.
DEN GAMLA TANTEN SVIMMADE.
Så kan det gå.

                                                             

Natti natti från Badtanten och kom håg att vi är många som ger våra bekymmer simundervisning istället för att låta dem sjunka.                                   

 

(Det är inte mina bilder utan jag googlade och hittade dem)