Man skulle kunna tro att jag överdriver och försöker låta så där jäkla glad och positiv jämt. Men så är det verkligen inte. Tyvärr så måste jag bara få säga att jag hade en till sån där bra dag i går. Tänk bara att hitta en  fantstisk strand där man får vara nästan helt ensam, det är lycka det. Vi gjorde en liten utflykt till Åvikebruk, bara nån mil från oss. Så himla fint. Då det har legat ett gammalt glasbruk där en gång i tiden så kunde tjejerna hitta jättefina stenar som kanske mer såg ut som porslin. Helt okej badtemperatur. Så nu har jag en baddag till att minnas från sommaren 2012. För det är ju så att livet är inte de dagar som gått utan dem man minns.

Tänkte på en sak då vi åkte dit att det finns så många nya skyltar efter vägen plötsligt. Det är loppis och Svensk fastighetsförmedlings skyltar som trängs längs vägarna.  Sen en sak som jag faktiskt tycker ser för jäkligt ut är alla dessa vindsnurror. Inte är de vackra precis.

Nåt som hör sommaren till är väl Tomas Ledin. Såg på hans show på TV i går kväll. Det blir man glad av. Då det slutade kl 10 så kunde jag se att de i Stockholm  hade nästan helt mörkt och hos oss hade solen just gått ner så det var fortfarande ljust. Men snart så är det tvärtom. Huga.

 Inatt tänker tjejerna tälta på vår tomt. Det blir nog som förra sommaren. Jag hade bäddat inne till dem ifall de skulle ångra sig. Då jag hade ett litet ärende på natten så såg jag att de låg inne i sängen. Men sen på morron så var de tillbaks i tältet. De hade tänkt lura oss så att vi sulle tro att de hade varit modiga och legat där hela natten. Men tji fick de. Hoppas att det blir en varm natt, men hellre frysa i tälten än tälta i frysen.

Hörde en klok historia i går som jag vill dela med mig.

Kråkan och haren
- Kråkan satt i ett träd hela dagen utan att göra någonting.
- En liten hare kom förbi och frågade: Kan jag också sitta stilla hela dagen utan att göra någonting?
- Klart du kan, svarade kråkan.
- Haren satte sig under trädet och satt där stilla hela dagen. Plötsligt kom en räv och käkade upp haren.
- Historiens lärdom: Ska du sitta hela dagen utan att göra någonting ska du sitta på en hög position.

 

 

 Visst är det fina stenar tjejerna hittade.Mycket bus blev detLycka är att få ha en sån här strand bara för oss själva