Tänk att man aldrig lär sig. Man ska inte raka bena med en engångsrakhyvel! Nu får jag nog äta blodpudding i ett par veckor tills blodvärdet är normalt igen. Dessutom så blir det ju små skorpor på såren  som jag inte kommer att kunna låta bli. Så det hinner nog bli höstdagsjämning innan jag ser normal ut igen. Kom att tänka på en dikt som min underbara moster skrev till sin blivande man. Minns framför allt en vers.

 Hasse, Hasse du är min ögonsten, fast du har så håriga ben.

I går så träffades vi tjejer från bröstcancer gruppen "Härnö omtanke" igen. Vi skulle äta och sen lyssna på en lokal Gospelskör. Men tyvärr så hade kören bestämt sig för att öva först och vi hade tänkt hinna äta innan de började sjunga så vi kunde surra lite innan. Men då vi inte är så bra på tecken språk så kunde vi inte kommunisera med varandra. Vi bad om att få sitta i ett annat rum och äta. Det gick ju bra, men då vi skulle lyssna och se dem sen då fick vi inte plats. Fullt i lokalen, bara dörröppningen var ledig. Men vi var elva stycken, så det blev lite trångt. Även om många av oss inte har bröst så har vi  jäkligt fina kvinnliga kroppar i övrigt så det blev lite väl tajt om plats. Jag tycker dessutom att man vill se de som sjunger. Framför allt gospel, då det smittar av sig att se deras glädje. Så vi hamnade i rummet nere i källaren istället där vi kunde berätta fräckisar och skratta hur högt vi ville. Vi är ju ett så supertrevligt gäng så vi behöver egentligen ingen underhållning utan roar oss rätt bra ändå..

Nu ska jag fortsätta plåstra om mina ben sen blir det badis i ett par dar. Känns lite surt då det ska bli toppenväder. Blir kanske helt ensam där nere. Får väl ta med mig en bok om det blir tråkigt. Den som ligger på mitt nattduksbord är "kärringråd och huskurer" Där står det många roliga tips bl.a Om man känner sig ur form på morgonen kan det hjälpa att stå med benen i vatten samtidigt som man håller i vattenkranen. Det tar bort spänningar i kroppen och gör att man piggnar till. Bara så ni vet;)

                 TREVLIG OCH SOLIG HELG SKA VI HA