I går blev det ett besök på loppis. Det hör lite sommarn till tycker jag.  Man ser ju dessa loppis skyltar lite varstans efter vägarna. Har länge varit ute efter en gammal kaffeservis, en med lite tunnare porslin. Kan se mig själv sitta och slurpa i  mig kaffe och äta nybakad sockerkaka ute i trädgården.  Tro nu inte att jag är utan porslin men det är ju så roligt att ha......Dessutom smakar kaffet så bra  i de där äldre kopparna. Jag hittade iallafall en jättefin Hackefors servis för bara 155:-  Då jag skulle betala så sa tjejen 55:- Men ärlighet varar längst så jag talade om att hon missade en etta och betalade vad de begärde.

Loppis är ju ett konstig ord. Läste mig till att det kommer från ett franskt ord som betyder just loppmarknad. Därför att förr då man köpte gamla kläder på dessa marknader så fick man lopporna på köpet.

Känner en kvinna som  hjälpte till med att sortera kläder som folk skänkt till välgörenhet och då hon då tog upp en fin gammal päls ur en påse så visade det sig att det var en hel Mus familj som hade flyttat in och gjort det bekvämt för sig i denna päls. Hugaligen!!

Man ska inte prisa dagen förrän solen går ner sägs det, men jag måste bara få tala om att jag har haft fyra lediga dagar nu som har varit sååå bra. Nu är ju inte Söndagen riktigt slut ännu så jag hinner fortfarande med att göra några fler braiga saker. Men då gäller det att jag lyfter på rumpan och slutar att surra om vad jag har gjort utan istället utnyttja tiden till att göra nåt.....

Cohns lag: 
Ju mer tid du lägger ner på att rapportera om vad du gör, desto mindre tid har du över till att göra någonting. Stabilitet uppnås när du lägger ner all din tid på att rapportera om att du inte gör någonting.

                                    Så här ser den ut min nya fina servis.