Ja då var den jobbar helgen över för denna gång. Lite mer folk nere på badis idag. På Söndagar är det familjedag på Relaxen, och det lockar. Tiden går liksom fortare då det rör på sig lite. Hörde nåt klokt av en liten tjej idag. Hon sa nåt som pappan inte trodde på: Du får inte ljuga har jag ju sagt, sa han. Då svarade hon: När jag skojar så säger du att jag ljuger. Men då du ljuger då säger du att du skojar. Ja, vad är ljug och vad är skoj egentligen. Lite knepigt det där.

Jag får jämt frågan om jag tränar ofta som har det så nära inpå. Det är ju bara att stanna kvar och köra ett pass. Och inte kostar det nåt heller. Hm....Då har jag faktiskt lust att ljuga och säga Självklart. Men jag tror att de ser att det inte är sant. Men jag SKA (snart).

Det börjar bli så mörkt ute, stora mörka moln. Jag hoppas på åska faktiskt. För då kanske den kommer lite fortare med värmen. De har ju lovat att det ska bli sommarvarmt  på Torsdag annars. Jag har en väldig respekt för åska, men tycker ändå att det är lite småmysigt. Tänkte idag på somrarna då man var liten. Jag kommer aldrig ihåg att det regnade någe ofta då. Det var bara nån dag och då kurade man inne och tyckte det var rätt skönt. Åska gick det däremot mycket, och efter den kom alltid solen.

Vi har ett underbart klimat bara inte vädret hade förstört alltihopa.