Kan nog inte bli så mycket blötare än så här om fötterna. Inte trodde jag väl att jag skulle behöva galoscherna i dag, för i så fall hade jag väl tagit på mig dem i morse. Jäkla snöslask. Ska det snöa så kan det väl göra det ordentligt istället.

Jag börjar känna mig riktigt stressad. För då vi satt och tittade på hur fåglarna  käkade frön ur fågelbordet här om dagen så började vi diskutera hur länge sen det var då vi köpte den, för den behöver lite ny färg. Men jisses det är 22 två år sen kom vi fram till. Det känns ju som det bara var några år sedan. Det var då jag började känna av den där stressen. Om 22 år går så fort så är ju jag ju snart 77 år....... Hinner jag få ihop nån pension tro? Hinner vi byta bil en gång till? Sängen skulle vi inte ha tagit och köpt en ny nu då vi har inkomst. Eller kanske sälja huset. Barnbarna tar ju studenten. Och snart är man gammel farmor/mormor. Fattar ni nu att jag känner mig lite småstressad. Man säger att många är aldrig riktigt jämnåriga med sig själv.En tröst är ju iallafall att människor är som viner, med åren blir de dåliga surare och de goda bättre.

Nu en sak som jag tycker är äckligt. Det är dregglande hundar. Om jag är ute och promenerar så har jag inte tagit på mig en skyddsdräkt. För det finns de som tror att alla älskar hundar. "han vill ju bara hälsa, han är ju så snäll" Det skiter jag i...Jag tar förgivet att hunden är snäll, men jag har inte lust att hälsa på en främling. Dessutom så slänger många hundar på huvudet och det bara stänker äckligt dreggel på en. Ursäkta alla ni som har så fina älsklingshundar, jag tycker visst att de är fina. Men jag har hört att man ska inte le med öppen mun då man möter en hund för då känner de sig hotade. Och jag som har så lätt för att skratta. Det blir skitjobbigt ju. Skulle jag nu få för mig att skaffa mig en hund så ska jag köra den i 90 grader först så jag får en liten behändig en som jag kan ha i cykelkorgen.

Nä nu har jag inte tid att sitta här och surra. Är ju lite stressad liksom.

Men om man vill vara gammal länge så gäller det att bli det i god tid.

Att åldras på rätt sätt

En kvinna gick fram till en äldre man som satt och gungade i sin rullstol på sin veranda.
- Jag kunde inte låta bli att se hur lycklig ni ser ut! Sa hon.
- Vad är er hemlighet till ett långt och lyckligt liv?
- Jag röker tre paket cigaretter om dan, och så dricker jag en låda whisky i veckan, äter fet mat och tränar aldrig! Svarade mannen direkt.
- Tänk, det låter ju fantastiskt, sa damen. - Men hur gammal är ni?
- Tjugosex! Svarade mannen.