Tänk vad bra att Facebook finns. Man kan sluta köpa dagstidningen för allt står ju där och lite till. Jag tillhör de som kollar med jämna mellanrum så man inte missar nåt. Jag har många vänner...för det är väl vänner även om man aldrig umgås privat? För jag vet ju nästan allt om dem, vad de äter, när de lägger sig, vilket väder de har, vart de åker, vilket TV program de ser o.s.v . Härom dagen då jag fyllde år så fick jag 175 grattis hälsningar. Självklart så blev jag jätte, jätte glad. Hade inte riktigt koll på att jag hade så många kompisar. Om de nu inte hade fått en påminnelse  från FB så hade de ju inte haft en aning om att jag fyllde år och då hade jag ju inte fått så många grattisar.  Tror att för många så är detta jätte viktigt. Man blir bekräftad och sedd. 

Visste ni att om Facebook vore ett land som hade lika många invånare som medlemmar så skulle det vara världens tredje största. Det är bara Kina och Indien som har fler.

 Det kan ju bli lite tokigt ibland då man inte träffas och umgås på riktigt. För några veckor sedan så skrev en vän att hon hade flyttat ihop med sin sambo. Nämen så roligt tänkte jag och säkert många med mig. Det blev grattis hälsningar och kramar. Hon skriver så fint om honom  och jag har varit lite nyfiken på vem den lycklige är. Men så i går kväll skriver hon -  Nu går jag och sambon och lägger oss och vi fick äntligen se en bild på vem det är hon delar sängen med. 

Nu måste jag erkänna att jag blev lite avundsjuk. För jäklar vilken snygging. Sååå mycket hår och dessutom lockigt. Han var inte så stor men vilka ögon...oj,oj. Tänk att få ha honom bredvid sig och som värmer en då snöstormen viner utanför husknuten. Men.....det var en sak som inte var lika bra......Sambon är en hund.... och mina barn är ju allergiska så jag behåller nog min Lennart.

             Om vi inte redan är vänner på FB och ni ser min hälsning där så 

                                                 TREVLIG HELG                                                                                                                till dig,dig,dig och dig                                                                                                                     FRÅN MIG