Bara för att man har en annalkande semester framför sig så känner man sig så himla less på jobbet. Men en dag till ska jag väl stå ut med, sen är det ju helg och efter det bara TVÅ dagar kvar. Så nu får inget hända, min svägerska som jag åker med har blivit jätteförkyld. Hoppas hon hinner piggna till. Sen är min gamla mor inte så pigg. Håll tummarna så att vi kommer iväg. Tänker på Kinaresan som vi fick ställa in då jag fick mitt cancerbesked. Fy bubblan.

Idag då jag cyklade hem så måste jag bara stanna upp en stund. Trodde att jag befann mig mitt i Hitchcock filmen fåglarna. Ja, det var säkert tusen Sidensvansar som täckte himlen. De kvittrar hela tiden då de flyger. Sen kommer de alltid i samlad trupp. Blir så facinerad av att de kan tvär vända samtidigt allihop. På nån given signal så gör hela guppen en tvärvändning då de flyger, det ser skit häftigt ut. Ja de är fantastiskt vackra fåglar. Men de är ju inte alltid så smarta, för ofta flyger de rätt in i fönstren. Ja de borde nog ha sett till att nån hade öppnat dem först.

Dagen samtalsämne i personalrummet var om det är rätt att donera vilka organ som hellst. Bl.a livmoder. Men vad säger man om det är två? Jo, livmödrar. Visst låter det konstigt.

 Nä nu en stund framför dumburken innan det blir lopplådan.

 

Väder för Rhodos, Grekland

25°C | °Ftorsfrelörsön
KlartKlartKlartKlart
Klart
Vind: V – 7 m/s
Luftfuktighet: 69%29°22°28°21°27°22°28°21°