Nu jäklar är jag på G igen. Har nu laddat kroppen med både C och D vitaminer och en massa energi som jag fått efter en massa roliga upplevelser i Florida. Dessutom har jag blivit lite småkär i detta land och de otroligt trevliga människor vi har mött. Vet inte riktigt hur jag ska kunna berätta om allt utan att det blir ett  för långt Blogginlägg. Vi kom hem i Söndagskväll, så i går nere på badis så var jag så upp i varv att mina stackars kollegors öron var nog alldeles såriga av allt mitt surr om resan. Så jag tar det lite lugnt här så jag inte skrämmer bort er.

Först 5 timmar i bil till Arlanda och sen 10 timmars flyg i ett ovanligt bekvämt plan med plats för ben och en egen datorskärm framför oss där vi kunde välja film, spel o.s.v så gick resan fort. Vi hämtade ut vårt bagage, eller rättare sagt alla utom jag. För tyvärr så var min resväska borta. Fan....vilken början. Gjorde en anmälan och började hålla både tummar och tår att den skulle komma tillrätta innan vi skulle vidare till nästa stopp om ett par dar. Tog på mig flipp flopp skor så det gick lite lättare att hålla tårna. Det var skönt för nu möttes vi av den underbara varma fuktiga luften och efter tio timmar i ett plan så hade mina fötter gått från storlek 39 till 42. 

Väl framme i Fort Laurdale så tog vi oss lätt med en buss till biluthyrningen. Det visade sig att den mini buss vi hyrt var för liten då vårt bagage inte fick plats så vi fick byta upp oss till en Van istället. Betydligt dyrare men grabbarna fick ner priset och vi ångrade oss inte för OJ!!!! vilken fin bil, den var nästan ny. Efter det så startade vårt äventyr. Förutom jag själv och Lennart så var vår dotter Malin med sambo och vår son Staffan och våra barnbarn Emelie och Linnea med på resan.

Vi åkte direkt till vårt första lägenhetshotell som var i Weston i Fort Laurdale. Vi skrek av förtjusning då vi kom in och såg hur fin den var. Men.......varför måste de städa med badvatten. Det luktade jobb!! det stank klor. Men det är klart då visste vi ju att det var rent iallafall. Bakåt med klockan 6 timmar och ner i sängarna så vi orkade med morgondagen.

Vi mjukstartade med en dag vid Fort Laurdales strand och Hollywood stranden så tjejerna skulle få bada. På kvällen kollade vi runt lite i stan och besökte även Sawgrass mills den allra största galleria jag skådat med 350 affärer. Då vi kom tillbaks på kvällen så möttes vi av 7 sheriffbilar med blåljus på och en ambulans utanför vårt hotell. Nyfikna som vi är så kröp vi ihop på balkongen för att se vad som hänt. Det visade sig att det hade skett ett MORD. Vi följe allt som hände bakom gardinerna och gömda på balkongen för vi ville verkligen inte vara några vittnen. Nu var vi i Amerika. Jippi!!!!

Oj så mycket text.... nu får jag nog fortsätta att berätta mer i nästa blogginlägg. Så fortsättning följer....

 Ja då var vi laddade för vårt stora äventyr i Florida.

 Äntligen så får tjejerna bada efter den långa resan.

Ett grönt monster kom springande på två ben, men det visade sig bara vara denna jätte ödla. Detta var ett av alla spännande djur som vi senare fick se.

 Bara ordet Hollywood gjorde tjejerna glada. 

 Vi måste ju bara testa lite Amerikansk frukost. Sött och gott men nyttigt??? Knappast.

NU HAR JAG SEMESTER!