Ja nog stämmer det in att vi har vårt beteende från tiden som grottmänniskor. Ni vet att mannen går ju direkt på bytet. Alltid från punkt A till B. Jag skickade iväg L. för att köpa toapapper i går, och visst kom han hem med en  förpackning men......Det var några rullar med högst 15 m papper i ett fint mjukt material som kändes nästan som tyg, men det värsta var att det var tryckt en massa fina kloka ord och dikter på NORSKA. Ursäkta mig men även om jag nu har ett brunöga där bak så inte kan då jag läsa med det. Han tog alltså första bästa förpackning han såg. Vad det kostar? Vågar inte ens kolla. Visste ni att det var Kineserna som först började använda toapapper runt år 105, tro vad de använde innan? Försökte kolla vad världens dyraste papper kostar. Men hittade bara en rulle som kostar 58:- och har tryck av 100 dollar sedlar. 

Nä, nu ska jag vara lite snällare för det är faktiskt synd om männen, och jag tycker ju om min L. Jag läste nyss detta i en tidning: 

Män lever kortare liv än kvinnor. Män drabbas av många svåra sjukdomar i högre utsträckning än kvinnor. Män har mindre sociala nätverk än kvinnor. Män tar livet av sig i större utsträckning än kvinnor. Det är svårt för män att klara sig ensamma utan partner. Män dricker, snusar, röker och knarkar mer än kvinnor. 5,5 % av alla som sitter i fängelse är kvinnor. Resten är män. Andra undersökningar visar att män är de som äter mest kött och är de som över huvud taget har ett mer miljöfarligt beteende/livsstil än kvinnor. 

Förresten visst vet ni väl vad världens tunnaste bok heter? Jo, "vad män vet om kvinnor".
Nä nu ska jag ner till alla sportlovs lediga barn  nere på badet. Puss på er.