I dag är det inte så krispigt ute, några plusgrader. Men jag tänkte ändå vara lite snäll med mina vänner fåglarna så jag har köpt en massa gott som jag hängt utanför köksfönstret i äppelträdet. Men vart är dom??? Jag förstår väl att de hittar mat själv nu innan snön kommer, men jag lovar att de inte kommer att hitta lika gott käk som jag har köpt. Börjar de bli storbjudna eller så är det grannen längre ner på gatan som börjat mata dem ännu tidigare och med nåt ännu godare. En och annan skata är ju här förstås och de är ju fåglar de med.

Önskar att alla fick vara med och se vilken vacker väg jag har till jobbet. Går/cyklar efter vattnet nästan hela tiden men.....Då jag börjar så där okristligt tidigt och det blåser halvstorm då är det läskigt. Kan då inte låta bli att tänka på alla de som låg i vattnet efter att Estonia hade förlist. Fy fan vad fruktansvärt hemskt det måste ha varit. Händer att jag tar en annan väg till jobbet såna mornar för att slippa få den olustiga känslan.

Då vi har Aftonbladet som startsida på datorn så går det inte att undvika att se en massa konstiga rubriker. Tex. Nu talar Prins Charles ut: Han kokar INTE sju ägg varje morgon men äter bara ett av dem. Men snälla nån vem hade trott nåt annat. Han har väl aldrig lagat nån frukost själv;)

Dessutom allt detta tjat om Zlatan. Jag säger som Jonas Gardell sa: I Sverige har vi midsommar i Juni, Jul i December och varje November så får Zlatan en guldboll.

Dessutom så finns det en App att ladda hem så vi kan få hjälp att klä oss rätt.... Ingen ska då tala om för mig hur jag ska klä mig. Då tappar jag ju min identitet. Det finns ju tillfällen då man måste klä sig lite annorlunda än vad man är van. Fy, vad jag otrivs. Jag kan inte koncentrera mig på vad jag säger. Kan inte ens dra en fräckis. Men vilken tur att jag har mina myskläder på mig nu då, för här kommer det ju en liten fräckis.

Varför skapade Gud mannen? Jo, en massagestav kan inte klippa gräset.

Förresten vet ni hur många skämt det finns om män?...Inga, för alla är sanna.

Nä nu ska här bäddas rent i sängen och tas reda på lite tvätt innan det blir dax för en lill Lördag nere på Badis. Förresten har ni tänkt på vad allt har blivit dyrt, för nu har även solen gått upp. KRAM.

Visst finns det vissa likheter?