Studerade ett par sniglar i dag då jag gick hem. Eller de heter kanske snäckor då de har hus på ryggen. De stressar då inte må jag säga. Men så har de ju kåken med sig hela tiden så de behöver ju inte skynda sig hem till middan. Rätt så praktiskt. Det är väl därifrån vi människor fått iden till husvagnar. En liten fundering, föds de med detta hus eller får de ärva ett av nån som dött?

Har varit på massage idag. Så skönt. Lite besvärligt bara innan jag hade lagt mig till rätta på britsen. Känns inte så bra att ligga på det hårda med mitt bröst. Men det ordnade sig till slut. Fick först bindvävsmassage, hon sa att man brukar bli jätte trött efter så ikväll somnar jag nog ovaggad igen.

 På tal om massage, läste nåt konstigt idag. Det handlade om att spara pengar genom elektoniska möten. Då kan man ha bl.a Teledermatologi. Det är hudnära kontakt med patient, distriktsläkare och specialist på distans???? Nu är ju inte jag den smartaste men kan nån tala om hur det ska gå till. Hudnära kontakt på distans????

Idag blåser det nåt otroligt, enda fördelen är att det är bra torkväder. Så man får väl passa på och köra nån maskin. Men värmen som vi har haft har då blåst all världens väg. Dax att se över höstgarderoben.

Pratade med bröstsköterskan idag och berättade om brevet och mina funderingar om varför inget händer. Hon sa att jag har en läkare vid namn Agerbrant (eller nåt liknande) Visst var det bra att jag fick ett namn i allafall. För nån läkare har jag ju inte sett. Men skulle bli kallad senare i höst. Och sen en gång per år till 2016. Och jag ska vara i princip färdigbehandlad. Nu tycker jag jätte mycket om bröstsköterskan, hon är jätte gullig och gör så gott hon kan. Så ingen skugga över henne. Men det är ju många inblandade. Känns ändå bra att veta att det ska räcka med bara efterkontroller.

Nä nu ska jag googla på ordet snigel för att se om jag hittar nåt svar. Eller är det nån som läser här som har svaret.