Tänk vad mycket vackert och bedrövligt jag får se på mitt jobb. Nu tänker ju inte jag på snygga karlar precis. Utan alla dessa tatueringar. Det är rena konstverken som går omkring. Jag är nog snart den ende som inte har en tatuering. Jag kan tycka att det är rätt kul om man har en liten en som symboliserar den man är. Men skulle aldrig komma på idén att tatuera mest hela kroppen. Tro hur det skulle kännas om jag träffade en ny kar som hade en tatuering av sin förre flickvän  på bröstet. En snygg blondin i 20 års åldern. Hmm.... Hon åldras ju aldrig. Hela somrarna får man bli påmind om denna sköna varelse. Men om jag tänker efter så kommer jag ihåg en tjej som hade tatuerat ett smultron, sen gick hon upp i vikt och plötsligt var det en jordgubbe. Så det gäller att grabbarna håller vikten. Vill de ha ett skepp så får de väl tatuera en eka först. ´

Men om jag nu skulle välja nåt som symboliserade mig så skulle det bli en svala. En härlig fågel som är så förståndig att den kommer med sommaren och sticker på hösten. Och vilken skicklig flygare. Sen visar den vad det blir för väder genom att se hur den flyger. Ja en svala får det bli. Får önska mig en tatuering i present nån gång. Då jag fyller 80 eller så.

Många blir så deppig på våren. Jag lider verkligen med dem. Själv älskar jag våren. Kan vara så att vi som bor här i norr har så intensiva och korta vårar. Men då känner jag mig lycklig. Så nu har det börjat pirra lite i kroppen. Även om vi har ett par månader kvar. Men med ljuset så vaknar jag.

Dax att göra sig i ordning och fixa en matlåda för plikten kallar. Ha en härlig dag. KRAM ♥

Flygande fågel får något, sittande får inget