Här är  Amigo Paulo från Portugal. Han bestämde sig för två månader sen att ta sina hundar och sitt pick och pack och promenera från Lissabon till Rovaniemi för att träffa Tomten. Han passerade Härnösand i går, så det är en bit kvar. Först tänkte jag att oj så skönt att bara gå och gå och inte känna nån stress.... Men han får han nog stressa på lite om han ska hinna komma fram innan Torsdag. För det är 719,8 km kvar. Om man tar E4 och bilen så tar det 8 timmar och 4 minuter. Men han promenerar ju så då blir det nog lite tajt med tiden....Undrar just vad han önskar sig i Julklapp? Ett par nya skor kanske eller skavsårsplåster. Lycka till  Amigo och hoppas du hinner träffa Tomten innan han sticker iväg för att dela ut klapparna till alla snälla barn.

Foto: Lennart Broman/Sveriges Radio

Han behöver då inte vara rädd för att han inte ska ta sig fram på grund av snö...för det blir tydligen en grön jul. Men grönt är ju oxå fint...

Nu kommer jag nog inte sitta nå mer vid datorn före Jul. Så jag vill önska alla ni  som tittar in och läser här i min Blogg en riktigt God Jul. Tack för att ni finns.

Anledningen till att vi alla går på högvarv inför julen med den eviga oåterhållsamma och ofta knasiga julklappsshoppingen är antagligen för att vi inte riktigt vet hur vi ska uttrycka vår kärlek i ord.

                                              GOD JUL