Så var den här dagen över. Så himla roligt nu med allt nytt, men jag lovar att jag har pratat och förklarat för kunderna hur allt det nya fungerar så jag är alldeles snustorr i munnen fortfarande. Det blev en lång dag från 5.30 tills nu 20.30 med en liten längre middagsrast bara. Låter jag gnällig? Kanske det, men jag tycker verkligen att det är roligt och dessutom då våra kunder oxå är nöjda med allt det nya och fina så glömmer man bort klockan.

Igår var vi och såg "Hur många kramar finns det" tycker att det var en riktigt fin och tänkvärd film. Men kanske att den förra var lite bättre ändå. Sen så var vi ut i svampskogen i går. Men det blev inte så mycket till svamp minsann. Hittade en, och den blir man nog inte mätt på. Dessutom så var den nog inte lämplig till människoföda. Däremot så fick vi en fantastisk naturupplevelse. Vi åkte upp till Skuleskogens nationalpark. Tänk att få gå i flera timmar i helt orörd natur. Då kan vi snacka om att ladda batterierna.  Förresten häng med.... ta ett djupt andetag och känn doften och njut av vårt vackra Höga kusten.

 Så rent vatten, bara att böja sig ner och dricka.

 Här behövs inga ord.

 Vi såg enorma myrstackar.

 Man kan tro att man är i fjällvärlden, men så är det inte, utan Höga kusten.

 Men lite läskigt var det ju förstås. Trodde att detta träd var dött men.....

Så fin ljung.

Kaffe smakar väl aldrig så bra som då man får dricka det ute.

 Ska erkänna att vi mötte en dam med en korg full av kantareller. Tänkte fråga henne om jag fick fota hennes korg. Men nu är jag ju så ärlig, så jag erkänner att detta var allt i svampväg som jag såg.

Nu blir det sängläge med den bok som jag har på nattduksbordet just nu. En av mina bloggvänners debutroman "Mina fotsteg i ditt hjärta" av Bosse Lidén.