Äntligen så är det slut på denna dag. Vissa dagar känns längre än andra. Jag har ett extraknäck för att få ihop lite extra pengar. Jag städar trappor 2 gånger i veckan . Jävligt tråkigt. Men jättefina extra pengar. Vi sätter in dem på ett nöjeskonto. Så det är de pengarna vi reser och roar oss med. Idag gjorde jag trapporna direkt efter badet. Annars är det lätt att man skjuter på det. Och man kommer ju inte undan, det är ju ingen annan som gör det åt en.

Som jag skrivit tidigare så hade vi betalt för en resa till Kina som vi fick ställa in då jag fick mitt cancer besked. Och hade det inte varit för dessa städpengar hade vi aldrig haft råd. Men vi får väl göra den resan en annan gång. Nu känns det som att jag hellst vill ha en sol och bad semester.

Ibland blir man bara så sugen på nåt gott. Igår kväll säger min dotter att Gud vad jag är sugen på Ris ala malta. Trots att det är för mig nåt man äter till jul , så fick det bli vårt kvällsfika.Så gottigott. Men idag blir det semlor. Tycker inte att det är nåt speciellt med dem, men det hör liksom till. Åtminstonde en gång per år. Men först middag, kassler får det bli ♥♥♥