Borde ligga i sängen nu, men kände att jag ville blogga lite först. En del läser kanske en bok eller lyssnar på musik innan de ska sova, men jag väljer datorn en stund.

Jag kollade nyss lite nyheter på nätet och upptäckte en hel del konstiga minsann. Hör här: En kille vid namn Oscar samlar på könshår. En flicka hade klätt ut sig till en halloween fest men blev skjuten av sina föräldrar för de trodde hon var en skunk. En man dog då han donerade sperma, hans pappa kräver 4 miljoner i skadestånd. En familj hade en sten som dörrstop men som visade sig vara en meteorit som var 4 miljarder år. En kvinna fejkade sin egen kidnappning för att slippa jobba. Barn chockades på Bio då de skulle se Madagaskar 3 men istället så visade de en skräckfilm av misstag. Eller att tomten har gått i konkurs, 100 tals önskelistor från barn ligger bortglömda på Grönland då turstbyrån som brukar sköta om att läsa dem har gått i konkurs. Herre Gud vilket knasig värld vi lever i.

Från det ena till det andra så har jag nog träffat dagens i särklass vimsigaste kvinna. Hon tog med sig cykeln in till Hemköp. Oj så hon skämdes.

Har idag bestämt att vi skall köpa biljetter till en julshow här i stan. Det är med mat och underhållning. Väldigt dyra biljetter tycker jag men....Det är med pengar som med gödsel, de är inte till nån glädje om de inte blir spridda, eller hur? 

Fy fan vad det är mörkt nu på kvällarna innan snön kommer. Gäller verkligen att ha reflexer. De är faktiskt en färskvara, så jag har invensterat i nya. Ni vet väl att i mörkret kan man skämmas över vad man gör utan att skämmas.

Nä nu har jag fått surrat av mig lite, så nu kommer jag nog att sova gott.