Visst måste väl vissa speglar ljuga? Det är ju nåt vi aldrig kan veta. För jag tycker att jag ser olika ut i olika speglar. Och jag vet ju inte hur folk egentligen ser mig. Har nyss varit hos mor, och hon har en hall spegel som man bara ser för jävlig ut i. Det är en sån där 80 tals flerdelad. Jag förstår ju att det kanske är det som är orsaken. Men det kan inte hjälpas, jag HATAR den spegeln. Snacka om att få dåligt självförtroende. Tänk om det är så folk upplever mig. Gissa om jag tog en rask promenad hem, för nu ska brännas kalorier. (igen) Har ni hört det förut?

Förresten så har jag funderat på varför det har blivit så många volanger runt midjan. Men det kanske är därför att jag har haft samma karl i så många år. För det är så att:

Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i kylen och går och lägger sig. Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i sängen och går till kylskåpet.

Vi har pratat om att det vore kul att åka på en riktig kryssning nån gång. Inte bara till Finland och Tallin. Utan en riktig långresa där man får besöka flera länder. Såg nyss en artikel om en båt som heter MS Europa. Den enda kryssningsfartyg som fått 5 stjärnor. Den har lyxsviter på upp till 85 kvadrat meter. Separata sov och vardagsrum med egen veranda. Ett golfområde, spa avdelning och träningslokal. Stjärnkocken Dieter Mueller lagar maten. Den åker jorden runt från Dubai till Dubai. Nästa år sjösätts ett systerfartyg MS Europa 2 som ska gå i Medelhavet

Skulle inte tro att vi har råd att åka med den. Dessutom vill man ju känna att man är på havet, inte som om man vore i en lyxvilla på landbacken.  Den är nog i det lyxigast laget. (vad sa räven om rönnbären)

Vi har en fin gammal snipa med en inombordare, den får väl duga, även om vi inte kommer längre än runt Härnön på sin höjd.