Då jag slog upp tidningen i morse så såg jag tre olika rubriker på en och samma sida. Det första var "Ukraina är vid katastrofens rand" sen stod det "Ortodox protest mot militärtjänst" och sist "över en miljon partajade i Rio"  Man kan verkligen prata om skilda världar. Tänk vad vi engagerar oss i så olika saker. Vissa gör allt för att det ska bli fred medan andra vill inget hellre än att bråka och kriga, men så finns det ju såna som bara vill ha roligt (tack och lov).  Det finns många kloka människor men det finns många som inte är riktigt kloka också.

Då vi går våra bloggrundor så får vi ju träffa så många olika människor som har så många olika intressen, eller bara skriver om sin vardag. Allt är lika intressant och jag har lärt mig så mycket om allt möjligt. På tal om att lära sig nya saker.....

Barnen har ju sportlov hos oss denna vecka  och Emelie påminde mig i helgen om sportlovet för några år sedan då jag så snällt skulle följa med henne till Murbergets museum där barnen skulle få prova på lite olika sätt att teckna/måla (Nu har jag skrivit om det tidigare men jag kör en repris då vi tycker att det är rätt kul) Jo det var så att jag har aldrig varit konstnärligt lagt och kan så inga konst termer. Det stod iallafall att det var Kroki som gällde den dagen. Och nu vet jag vad det är.....Jag lovar att jag såg ut som en fågelholk i ansiktet då det står en naken ung man mitt på golvet och gjorde olika poser. Vad fan gör man??? Kollade  i smyg på Emelie men hon började skissa på sitt papper utan en min. Själv började jag med att rita av hans ena öra, nåt mer blev det inte. Då det blev rast och vi kom ut från den för mig pinsamma situationen så sa Emelie: Du farmor vi kanske ska ringa hem till mamma och tala om vad vi har gjort idag. Vi avslutade tvärt vår Kroki utbildning och gick hem. 

För även om jag nu är van att se nakna människor i mitt jobb så kändes detta inte okej. Dagen efter fick alla barnen som kom dit rita av en broccoli istället. De hade tydligen tänkt till lite.....Men ett roligt minne blev det i allafall.

Nä nu kallar plikten och en ny vecka har just startat. Vi håller tummarna för att den bara blir sååå bra och att vi får se lite sol iallafall.

                                               

                                   Men man kan även äta kroki..... bara så ni vet .