Jag borde nog inte ligga och läsa på kvällen, för då kan jag vakna på fel sida. Detta hände faktiskt i morse igen, allt gick bara fel. Men så kommer "Palle med vänner" för att träna/bada, och plötsligt så kändes allt så bra igen. Det är några underbara gubbar som har varit kunder hos oss så länge jag kan minnas. Vi börjar dagen med att KRAMAS. Kan en dag börja bättre? Alla borde få en sån start på sin dag. 

                                               

Nu ska jag ta och leta igen ett recept på rullrån. Vår mamma bakade alltid rullrån till Jul då vi var små. Sen fortsatte hon baka åt oss även då vi blivit vuxna. Ingen jul utan rullrån. Då nu mamma somnade in för ett år sen så har jag bestämt mig för att föra traditionen vidare till mina barn och barnbarn. Hon bakade faktiskt till oss alla i fjol trots att hon var så sjuk. Ingen kunde baka kakor som hon. Oj, vad jag saknar henne.  

Så i morrn kommer hela min bak sprida sin doft över stan. För då är jag ledig och då blir det baka av. Jag får väl ge fan i att ligga och läsa ikväll helt enkelt. För annars kan det ju bli en enda smet av alltihop.

 Förresten vet ni varför Norrmän alltid misslyckas med att baka födelsedagstårtor? ....Jo, för stearinljusen smälter i ugnen.