Jag kände mig så nöjd med mig själv i morse.  Det är ju dax att ställa av husbilen inför vintern och man vet ju hur länge man kan få sitta i telefon kö då man ringer till olika myndigheter osv. Så här planerades och förbereddes för en förmiddag i en telefonkö. Jag laddade med nybryggt kaffe, gomacka och ett korsord och satte mig sen tillrätta i mys fotöjen med benen på bordet. Nu var jag redo för ett telefonsamtal med en plats som nummer 52 i kön. Dessutom ett samtal till Försäkringsbolaget med samma långa väntan. Men si vad snopet då jag då får höra en röst som säger att jag kan gå in på nätet göra mitt ärende där istället.

Så på tre minuter så har jag plötsligt ställt av bilen hos Transportstyrelsen och dessutom så meddelar de mitt försäkringsbolag detta och jag  slipper ringa även det samtalet.  Nu har jag en oäten macka och en mugg med kallt kaffe dessutom ett olöst korsord som ligger där på bordet. Som det kan bli. Visst har mycket blivit enklare tack vare datorer men inte allt. Som i Lördags tex.

Jag skulle köpa en Harry och kom på då jag står där i kön att man kanske ska plita ner några Lottorader oxå. I reklamen så säger de ju att plötsligt så händer det. Och detta var ju oplanerat och lite plötsligt så kanske..... Men det uppstod ett stort problem då jag kom fram till kassan. Jag har inget körkort. 

Killen i kassan frågade om jag har spelkort eller körkort. Jag svarar att går det inte lika bra med Legitimation. Nä, du måste från den 1 Juni ha ett körkort för att få spela med Svenska spel. Jamen, om jag nu inte har ett körkort hur gör jag då? Tyvärr jag kan inte hjälpa dig. Men om du springer fort så hinner du nog hem och kan  fixa ett spelkort över nätet. 
Jag var faktiskt i Birsta och hade 4 mil hem. Så det där med att springa var ju inte att tänka på. Jag låtsades vara så förstående men började riva min Lottokupong i små, små bitar för jag ville inte veta vilken förmögenhet jag precis gått miste om.

Nu ska jag nog ta och utnyttja den där tiden som jag fick över i morse till att fixa ett spelkort. Dessutom har jag ju lite gofika kvar.