Tro vad man ska hitta på en sån här dag då? Det är inte riktigt läge för stranden idag, har regnat men ser ut som att det klarnar upp. Men det behövdes regn för efter regn gror gräset och efter vin växer struntprat sägs det.

 I förrgår då åskan mullrade på så blev vi utan ström. Har ni tänkt på vad tyst det blir då? Man tänker inte på hur mycket ljud man har bara hemma i köket t.ex. Att kyl/frys och fläkten  ger ifrån sig så mycket ljud så det nästan gör ont i öronen då de blir tysta. Kom att tänka på att jag ska nog ta och hämta några proppar från vårt proppskåp och gömma undan, de kan ju bli riktigt värdefulla ju. För nu är det ju automatsäkringar istället. Så mina barnbarns barn kommer kanske stå där i TV:s antikrunda och visa upp dessa klenoder och vem vet de kanske blir förmögna på våra gamla proppar.

Igår då vi åkte efter E4 så upptäckte jag vilka fantastiska konstverk som är ute och åker efter vägarna. Jag tänker på alla lastbilar som är så snyggt motiv lackerade. Det är ju helt fantastiskt vilka skickliga konstnärer som jobbar med detta. Kan tänka mig att en del har nog kostat på lackeringen mer än vad de har köpt bilen för. Men tyvärr blir de kanske aldrig rika på sin målning, för om man inte vet vad det föreställer så är det konst sägs det. Jag tycker iallafall att det är skitsnyggt just  därför att man ser vad det föreställer och inget konstigt kladd.  

Sen alla dessa vackra Jänkare som glider fram på vägarna nu på sommaren. Det är bilar det. Det är tanken som räknas sa han som fick bensinstopp, och jag kan tänka mig att det är lätt att det blir soppatorsk, för de är nog rätt törstiga dessa stora amerikanare.

Vet ni varför kvinnor kör bil bättre än män? Jo för de slipper hålla ögonen på de kurvor som sitter bredvid dem.

Nu undrar kanske nån hur det går med mina promenader. Jo det går framåt. Har en runda som kallas för gubbrundan som jag brukar gå då jag har L. med mig. Annars så går jag blodomloppet. Det fattas bara nån kilometer så har jag uppnått veckans 2 mil.

Nu ska jag ta och fortsätta med att fundera på vad jag ska göra resten av dan. En rätt så trevlig sysselsättning faktiskt.