En ledig dag mitt i veckan....Ja, vad gör man på en sån dag? Förutom de tråkiga vardags sysslorna som jag inte tänker rabbla upp så har jag varit på Vernissage och tittat både på oljemålningar och fotokonst av lokala konstnärer. Sen har jag tagit itu med sommarens alla foton för att göra en fotobok. En misslyckad rulltårta blev det oxå.

Vädret kan man ju inte klaga på då man kan tro att det är sommar ute. Men blev lite fundersam då det ringde på dörren och där stod några små tjejer och sålde JULTIDNINGAR!!! Klart att jag köpte av dem. En av dem frågade om jag var Emelies farmor, och det är jag ju. Jag tycker att ni är lika varandra sa hon. Hjälp...hoppas hon inte säger det till Emelie. Men för mig var det ju en komplimang så klart.

 Förresten mitt första barnbarn Linnea fyller tonåring idag. Kommer ju själv så väl ihåg då jag fyllde tretton. Vad stor jag tyckte att jag var då. Min kompis och jag sa att vi ville nog inte bli något äldre, för tretton var nog bästa åldern. Sen har jag fortsatt att tänka att det är väl som bäst nu. Tror inte att jag har haft nån ålderskris faktiskt. Nuförtiden så firar jag inte att jag blir äldre utan jag firar att jag har fått uppleva ett år till.

På tal om komplimanger. En av mina bloggvänner skrev att hon hade fyndat en billig tunika,men tänkte inte tala om priset för nån, så då får alla tro att den är dyr. Önskar att jag oxå var sån. Jag kan inte låta bli att tala om vad saker kostar då jag fyndat. Om nån säger att jag har en snygg tröja så svarar jag nästan alltid - ja,ja men den kostade bara 50:- tex. Varför kan jag inte ta emot lite komplimanger. Det är så mycket lättare att GE än att ta emot tycker jag. Puss och kram på er.