Igår fick jag en fantastisk fin komplimang, från en av våra stammisar på badis. Då han kom in genom dörren och såg mig i kassan sken han upp och sa jätte högt. Men sååå roligt att se dig, välkommen tillbaks, du har gått upp i vikt ser jag. Gissa om det var det jag ville höra. Fan då syns det alltså, att jag har lagt på mig några kilo. Gissa om han skämdes. Men det går liksom inte att ta tillbaks det man sagt. Jaha så nu är det bara fakta, jag måste ta itu med detta. Nu räcker det med volanger runt midjan.

Då jag kom hem rätt sent igår så bestämde vi oss för att köpa med oss mat hem. Så det blev Thailändskt käk. Men gjorde väl en miss och kollade inte om det var hot. För jag fick botox läppar och var högröd i ansiktet resten av kvällen. Det var nåt så djävulskt starkt. Aldrig mer meny nr 8. Vi skulle ta ett glas vin till, men det blev ett stort glas vatten istället för att skölja ner varje tugga.

Idag kommer dotter med familj hem. De bor i Uppsala och har ju sportlov denna vecka. Ska bli så roligt. De har hotat med ett riktigt busväder så jag hoppas att de hinner fram innan det brakar loss. Än så länge blåser det bara här. Så nu ska jag förbereda  vad som behöver inhandlas. Tjo flöjt och ha det så gott.