Vi har nu haft årets första frost natt. Vitt på alla taken. Då jag läste rubrikerna på Aftonbladet så står det att Rysskylan är på väg in över Sverige. Huga vad det kändes tråkigt. Så då jag kikade in i min blogg och möttes av min nya höst header så bestämde jag mig för att ta bort den och dit med nåt man blir lite gladare av. Så nu är min gamla tillbaks. 

Är det nån fler än jag som har problem med komma tecken? Jag får aldrig in i skallen hur det egentligen skall va. Så jag brukar trycka dit ett komma då det känns okej eller då det var ett tag sen jag tryckte dit ett. Men tog iallafall och kollade upp än en gång hur det nu ligger till med detta tecken. Läser då detta:

För att helt förstå hur man skall använda kommatecken krävs, att man fullt ut behärskar följande termer från satsläran: fullständig sats, huvudsats, bisats, subjekt, predikat, bindeord och fogeord.

Så nu är det helt avgjort, jag kommer även i fortsättningen att trycka dit ett komma då det passar mig, bara så ni vet.

Skrev i Söndags morse om att vi skulle ta med oss fika korgen och ge oss ut i skogen. Det gjorde vi oxå. Det blev en riktig höjdar utflykt. För vi mer eller mindre klättrade uppför ett berg vid namn Valkallen som är 240 mö.h. Det var rätt så jobbigt men vi fick vår belöning då vi kom upp. För OJ vilken fantastisk utsikt, och Oj vad gott fikat smakade då. Tyvärr är det lite svårt att ta foton som verkligen visar hur hisnade fint det var, dessutom så gömde sig solen för oss. Men ni får använda lite fantasi, för här kommer lite bilder: 
  
 Som tur var så fanns det trappor på vissa delar av stigen. Här kämpar sig L.  upp.     
                                         


                           Det fanns även rep som hjälpmedel för att ta sig upp.

                                        

                               Ja det finns ju inte mycket annat att säga än Waow!                                               


                                       Ser ni Högakusten bron längst bort?


                     Snart dax för lite gofika. En njutning för både mage och själ.


  Vi lever alla under samma himmel, men vi har inte alla                 samma horisont.