Så var den jobbarhelgen avklarad. Så därför blev det mest häng i soffan och glo på TV denna helg,  förutom ett födelsedagsfirande. Ett mycket trevligt sånt. Träffade väldigt intressanta människor som bott många år i Afrika och arbetat där. Jag älskar verkligen att lyssna på då människor berättar om sitt liv. Även om vi alla skulle kunna skriva en bok om våra liv så blir jag alltid lika facinerad av vad alla andra har att berätta. Så intressant.

Såg två av mina favorit TV program i helgen. Först Skavlan i Fredags. Där var ju Jörn Donner med. Jag har alltid tyckt att han har varit en riktigt sliskig, gapig otrevlig typ. Men nu då han var med hos Skavlan så började jag plötsligt tycka att det är ju en rätt så intressant människa. Han berättade lite med glimten om sitt liv. Som han sa så har han inga vänner men väldigt många fina ovänner. Han är 80 år nu???? Men han såg ju yngre ut nu än på den tiden han ofta var i TV. Hm.....

Sen såg jag stjärnorna på slottet. Där berättar ju kändisarna oxå om sitt liv. Så roligt att få höra hur deras uppväxt har varit. Inte är det många som gått genom livet med ett leende på läpparna minsann. På tal om att se ung ut så gör ju så klart Lill-Babs det, men åter ett hm..... Ingen hemlis att hon gjort lite lyft i facet men tog de inte lite för mycket? Hon kan ju inte stänga mun utan gapar ju som en abborre hela tiden då folk pratar.

Får jag ställa en skitdum fråga?........ Kokar ni era disktrasor eller köper ni nya och slänger de gamla? Jag har lite noja på att byta disktrasor ofta. Men slänger dem och köper nya. Tänker på min mamma som kokade dessa trasor på spisen och hängde dem på tork. Lika  så sköljde hon ur plastpåsarna och åternvände dem. Idag köper man ett gäng på Dollar för nån tia och efter man använt dem så hamnar de i soporna även om de knappt syns att de är använda. Jag förstår att det inte går att jämnföra då och nu. Men vore kul att höra om det är nån som fortfarande kokar sina trasor.

Måste bara slutligen få visa en bild som jag tycker säger en hel del om hur vi umgås nu för tiden. Vänner förr träffade man över en fika men idag är det för många Facebook som är enda sättet att träffa sina såkallade vänner.

Foto