Jamen nu är jag på G igen och hjärnan är full av ideér och funderingar. Det som just nu har satt griller i skallen min är Ko-fri mjölk???

Varför i fridens namn lägger forskare ner energi på nåt så jäkla dumt som Ko-fri mjölk. Jo, det är faktiskt sant. Snart kommer betande kor bara vara nåt som man hade förr i tiden.  Det kommer att stå ett gäng med hembränningsapparater uppradade i ladugårdarna istället. 
Det är ett Amerikanskt företag som hävdar att de har utvecklat en metod för att "brygga mjölk".....Gissa vad företaget heter? Ja, just det Muufri.  Man kan tro att detta är ett Aprilskämt men nix. Med hjälp av jästceller i vanlig jäst produceras mjölkproteiner. Undrar just hur många procent den mjölken blir på? 

Så i framtiden kan vi läsa i historieböckerna: På ängarna gick några djur som kallades för kossor och åt av det gröna gräset där vi idag har de rostfria apparaterna.

Detta är ett exempel på hur en mjölkbil kunde se ut förr i tiden.

Lånade bilder från nätet

Och detta är en av dagens mjölkbilar.

Att ta medicin är inte roligt, men att ha roligt det är medicin! 

En veterinär var på besök hos en bonde. För att skoja lite buktalade han så att det lät som om djuren svarade på hans frågor. Hos kossan blev dialogen:
– Vad är det bästa du vet?
– När tjuren kommer på besök!
Och hos hönan blev det motsvarande:
– Vad är det bästa du vet?
– När tuppen kommer på besök!
Bonden såg mer och mer fundersam ut. Nästa djur som skulle besökas var grisen. Men då sprang bonden före och väste till grisen:
– Nu sugga håller du käft!

                                   Bildresultat för kram