Då jag nu är med i bröstcancerföreningen så får jag deras tidning. Där stod det nåt som jag tyckte var riktigt smart, det var att vi alla kvinnor borde införa en klämdag. En bestämd dag då vi undersöker våra bröst. Det blir liksom aldrig av annars. Är själv dålig på det trots att jag om nån borde veta hur viktigt det är. Så nu har jag bestämt mig för att Söndagar får bli min klämdag. Perfekt att passa på då man duschar tex.

Vilken fantastisk helg vi har haft. Det är väl detta som kallas Brittsommar. Igår blev det marknad som var välbesökt. Massor av folk som hade tagit sig en promenad till Statsparken. Även om jag inte handlade så mycket så är det ju roligt, för alltid träffar man nån som man inte sett på länge. Alla besöker ju inte badhuset.

Man brukar säga att man hinner nästan hur mycket som hellst bara man inte gör sig någon brådska. Det tycker jag verkligen stämmer. Idag har jag hunnit med massor av sånt där småjox som tidigare har gett mig lite dåligt samvete. Men nu är det mesta gjort. Utan att jag har stressat på.

 Ett bevis på att det är dumt att stressa fick jag på Fredagskväll då jag går runt och letar min mobil samtidigt som jag pratar i den. Skulle kolla ett telefonnummer som jag hade sparat  Hm....nu tror jag att det beror på att jag oftast pratar i vår fasta telefon då jag är hemma. Men det kändes jäkligt fånigt då jag fick förklara för den jag pratade med att jag tyvärr inte hittade min telefon fast jag pratade i den just då. Men som sagt nu har jag haft en härlig helg så jag känner mig lugn och fin igen och är laddad för att ta itu med en ny vecka.

Även gubbarna borde ha en klämdag

Söndag är alltså från och med nu min klämdag.