I kväll har vi Kick Off nere på badet. Hela personalen och timanställda ska grilla och umgås på relaxens solterass. Ska bli så roligt och det är bra att vi träffas och peppar varandra innan vi sparkar i gång höstterminen. Men....

 Jag behöver även en Kick Off här hemma. Nu ligger jag efter med så himla mycket. I går då jag kom hem så tänkte jag: Var ska jag börja? Ska jag ta i tu med strykningen som normalt aldrig brukar få ligga mer än en dag men som nu har blivit till en väldans stor hög. Snart har jag väl växt ur kläderna. Sen är det inte trevligt med döflugor lite här och där. Lika bra att ta bort dem innan det blir liklukt. Men jag började med att ta ett djupt andetag och gick upp till sovrummet för att sätta på mig lite skönare kläder innan jag satte igång.

Så här i efterhand så är jag glad att jag tog det där djupa andetaget innan jag öppnade dörren till sovrummet, för det tog nog fem minuter innan jag började andas igen. Den syn som mötte mig skulle nog ha fått vem som helst att skita på sig. För där under sängen ligger det nån......en djävulskt ful dessutom. Då jag nu tack och lov hade syresatt hjärnan innan så började mina få hjärnceller att jobba.

Var det så länge sen jag städade så dammråttorna har växt sig så stor? Har Lennart en älskarinna? Är det en stalker? Men så började jag sakta men säkert hämta mig och inser att detta är början på ett krig!!!! Jag skrek så det slog lock för öronen och grannens hund började yla. LENNART!!!. 

Ja, så nu går jag här och bara funderar och funderar, för hämnden är ljuv.....det är ju jag som nästan alltid lagar maten hos oss....Nä den tanken kanske jag ska släppa.....

Lite roligt var det ju så klart och den får väl ligga där ett tag. För den må väl skrämma skiten även ur objudna gäster. Det har ju varit en hel del inbrott i stan den senaste tiden. 

MEN NU ÄR DET KICK OFF SOM GÄLLER.