Först så måste jag bara få säga det. PISSVÄDER. Så ja, nu känns det bättre. Vilket tur att det finns väder. Vad skulle folk prata om annars. Vet inte hur många som har kommenterat det dåliga vädret idag. Och nu har jag ju cyklat hem så jag vet att det är sant. Det är inte roligt att vara ute idag.

Vi satt och pratade vid fikat i morse om varför man minns vissa världs händelser så väl. Och var väl överens om att det är för att man förmodligen gjorde nåt speciellt vid det tillfället då man fick beskedet. Jag minns mycket väl rymdfärjan som exploderade 73 sekunder efter start, 1986. Det var en kvinnlig lärare med, och det var massor av barn som såg hela olyckan. 

Jo, jag minns det för att jag var hos min granne då och  permanentade håret.  Då vi hörde detta på TV så satte vi oss ner alldeles chockade och glömde helt bort att jag hade permanent vätska i håret. Ja så krullig har jag nog aldrig varit i skallen nån gång. Tur att jag inte tappade allt hår. Har nog inte permanentat mig efter det.

Andra händelser man aldrig glömmer var förstår Tsunamin i Thailand. Då firade vi jul i uppsala. Och färjekatastrofen med Estonia. Det hörde jag då klockradion väckte mig 4.40 på morgonen, eller då tornet i Word trade center rasade . Då var jag på jobbet och folk kom in och berättade att nåt hemskt hade hänt, att det var ett terror dåd i New York.

Nej nu ska jag ta itu med deklarationen. Det är ju så jämans enkelt nu då man bara behöver lyfta på luren eller göra ett klick på datorn. Om man inte har en massa avdrag osv. Men det har man ju inte tyvärr.

                                  "Den lata tackan tycker ullen är för tung."