Vi tänkte gå på Bio i går kväll, men det blev inte så. Nu tycker jag egentligen att Bio hör höst och vinter till. Men det är premiär på en Svensk film som heter Cockpit. Verkade så där lagom. Men det får väl bli nån annan kväll, det blev ju helt okej väder igår kväll och då får man ju passa på och njuta av det.

Visst är det irriterande om man har betalt för en film som man har höga förväntningar på, men sen så är den skitdålig så man har full sjå att hålla ögonen öppna. Då kan man ju alltid roa sig med att göra skuggfigurer på Bioduken istället förstås.

Jag kan sitta och störa mig på en hel del konstigheter som händer på film. Tex när nån har målat sig med läppstift då jäklar sitter det där. De kan sova en hel natt eller till och med dyka utan att det försvinner. Man kan parkera bilen framför vilket hus som hellst, inga problem. Alla matvarukassar innehåller minst en baguette. Ventilationssystemet i alla byggnader är ett perfekt gömställe, där letar ingen. Dessutom kan du ta sig till vilken byggnad som hellst genom den.  Om du bestämmer dig för att dansa på gatan så kan alla du krockar med plötsligt  stegen. Alla Svenskor i Amerikanska filmer talar med rysk brytning, är blonda och snygga de heter Ingrid, Inga eller Ulla. Oftast är poliser jätte dåliga bilförare.

Nu har jag köpt mig en ny mobil. Jättenöjd. Vet ni en sak som är bra med den. Jo, kameran. Man kan ställa in den så att den tar bort alla rynkor. Den har en finess som heter "skönhet" Ställer man in den på den och tar ett kort så suddas alla rynkor och andra ojämnheter i ansiktet bort på bilden. Suveränt. Man kan tro att det är ett skämt, men det är sant.

Nä nu ska jag ut i sommaren. Det blir nog grillat och nån öl ikväll. På tal om öl. Förstår inte de som dricker light öl, de dricker nog inte för att de gillar öl utan för att de tycker om att pinka mycket. Ha nu en härlig Lördag, för det tänker jag ha.