Hej och hå vilka fina dagar vi har haft. Väldans tur med tanke på ovädret som många andra i vårt avlånga land har haft. Snö i Umeå tex.

Igår fyllde vår dotter år. Jag gick över tiden 2 veckor då jag väntade henne. Hade hört att det inte är nån rolig uppleverlse då de måste sätta igång det hela. Så vi tog bilen och körde på de mest guppiga vägar vi kände till. Jag klättrade upp för Västanå fallet. Men det hjälpte inte, det var en envis unge som inte ville komma fram. Så då tog jag ricinolja, och då jäklar satte det i gång. Det är nu 35 år sen. Vi firade Malin mest hela dan i går, avslutade med grillning i deras stuga.

 Jag är lite dålig på att äta frukt då jag är ledig, då jag jobbar så blir det nån varje dag. Så jag bestämde mig för att nu var det dax för åtmistonde ett äpple. Då jag hade ätit halva ser jag nåt äckligt. En halv mask. Va fan är den andra halvan????? Nä i morrn blir det en banan istället.

 Har tyvärr inte bakat så mycket i sommar.  I morse då jag tog fram äggen och tänkte röra ihop en sockerkaka så hörde jag hur det pickade från insidan på skalet. Vad i hela fridens namn var detta. Då jag kollade efter så hade äggen gått ur datum?????

I morrn skall vi till Gussjö Noret och lyssna på Littel Gerhard, Linda Gail Lewis, Refreshments och Kalle Moraeus. Den sist nämnda är ju verkligen inte  min favorit. Får sura uppstötningar då jag hör honom sjunga. Men då Noret är nostalgi för mig så ska vi dit ändå. Får väl dricka en "Pajala Sunrise" innan så jag klarar av Kalle. Det är ett glas hembränt och en skiva falukorv.

Det är väldans dyra biljetter tycker jag. Men kom på att jag känner en som är en riktig  pessimist så då kan jag ju låna av honom, för han förväntar sig ju inte att få tillbaks pengarna ändå.

Vill tacka alla ni fantastiskt snälla bloggare som skriver så snälla kommentarer hos mig. Blir så rörd och glad. Tack för att ni finns. Ha en fin helg KRAM.