Hittade en Blogg idag där en kvinna skriver om sin kamp mot cancern. Hon fick för 20 år sedan beskedet bröstcancer men som för två år sedan ploppat upp igen i operationssåret. Nu har de hittat metastaser i lungan och i levern. Hon kämpar nu med de hemska cellgifterna. En fantastiskt stark och positiv kvinna. 

Hon skriver att det är framförallt i lungor, skelett och lever som man ska ha lite koll efter det att man har haft bröstcancer, och det får man ju göra själv så klart. Så det gäller att lära känna sin kropp. Det är ju det jag kanske är mest rädd för att det kommer och smyger på en på ett ställe där man inte upptäcker det så fort. Röntgen gör de inte i onödan minsann. 

Så nu förstärktes min oro lite. Det går ju inte en dag utan att jag tänker på att helvetets skapet kan dyka upp igen. Dessutom då jag nu väntar på att få göra min andra mammografi undersökning efter operationen så knyts det i magen. Jag har tre år kvar innan jag kan pusta ut lite. Men ingen går ju säker egentligen. Men ett stort tack till denna fantastiska kvinna som skriver så positivt trots att hon mår skit.   tuttanscancerblogg.bloggo.nu  Tack för att du finns Rose Mari.

 Vill berätta om en annan fantastisk tjej som tillhör en av mina bröstsystrar här i stan Malin Lönn Wreting som är en otrolig positiv tjej som själv gått igenom allt elände som följer med då man fått beskedet cancer. Verkligen en eldsjäl då det gäller att ställa upp för andra i samma situation och för att samla in pengar till cancerforskningen. Hon tillsammans med två vänner till en som hastigt gick bort i cancer ordnar nu i höst en välgörenhetsgala där alla pengarna går till cancerforskningen. http://justidagarjagstark.org/om-oss/

Det står i tidningen att glada människor är friskare än andra. De kanske är glada för att de är friska.

 Och jag är glad för jag ÄR frisk. Och just idag är jag stark.