25,385 fans med Lennart och mig inräknat inne i Friends Arena. Ja det var jätte häftigt. Det var gitarristen Tony Iommi som gjorde kvällen, sen gillar jag den nye trummisen Tommy Clufetos. Ozzy är nästan lite pinsam faktiskt. Men skitsamma, det var en toppen kväll och förmodligen Black Sabbaths sista turne. Ska bara göra ett erkännande........Vi hade sittplats.....Alltså börjar man bli lite gammal. Skulle aldrig orka stå i flera timmar. Såja, nu har jag erkänt och det känns så bra. 

Då vi nu satt där på läktaren och spanade över folkhavet så fick jag en konstig tanke. Det såg precis ut som en flyktningsanläggning. Tänk om alla dessa människor var hemlösa? Eller om alla dessa människor skulle ge de pengar som vi har betalt för våra biljetter mellan 400:-  700:- till de hemlösa. Det skulle bli en jävla massa pengar det. Hmm....men snart la jag den tanken bakom mig och njöt av det jag såg och hörde på scen istället.

 Undrar just hur många steg jag har gått denna helg. Vi har utforskat Stockholm till fots. Dessutom så ligger lägenheten på 7:e våningen och jag åker ju inte hiss. Så nu sitter jag här och känner vilka otroliga ben och stjärtmuskler jag fått. Alltså ännu en anledning till att känna mig nöjd med helgen.

Jag är en sån där Jul fjolla, alltså älskar advent och jul. Efter att kollat på alla fina julskyltningar så blev jag så sugen på att få åka hem och pynta. Så bara mina muskler har fått lite vila så ska jag ta och dyka ner i julgranslådan och börja pynta här hemma.

 Då jag sett granen inne på NK så kom jag att tänka på hur en av mina vänner löste ett problem som de hade med sin gran ett år. Då de inte hittade sin julgransfot så hängde de upp granen i taket?????? Tja .. alla knep är bra utom de dåliga.

Nä nu är jag back in business och laddar för en ny vecka. Men först....

  Man kan ju säga att det var fullsatt.

 Svårt att ta bra bilder med mobilen då det är så mycket ljuseffekter hela tiden. Men här är den gamle mannen Ozzy.

Tog och frågade en vakt om jag kunde få gå in och hälsa på Kungen. Men efter en liten diskussion vakterna emellan så blev svaret: Tyvärr han ligger  i i badet. Typiskt att han skulle bada just då badtanten kom;)

Lennart  passade på att ta en korv på Stortorget i Gamla stan under tiden jag var på Slottet.

 På NK så har man hängt granen i taket minsann.