Min sjukjournal är fortfarande på vift??? Ringde ju för 14 dagar sen till bröstsköterskan för att ställa lite frågor som jag har. Jag vill ju bla veta hur ofta jag får gå på koll osv. Har ju inte hört nåt från Sundsvall sen jag kom hem från opertionen i December. Tycker att jag blir så svullen fortfarande då jag anstränger mig. Men då jag ringde så var min journal borta. Umeå hade förmodligen inte skickat den sa hon. Men skulle få en tid genast till Kirurgen. Jaha nu har det gått två veckor och..... Så jag ringde idag igen. Jasså har du inte fått en tid, då får du en nu på en gång , nästa Måndag, men vi har fortfarande inte din journal. Så det blir spännande att se om den har kommit till rätta på Måndag. Oj,oj vilken tur att man inte känner sig sjuk iallafall.

Hörde på nyheterna igår om nån diskussion om skyltdockor som är så onaturligt smala. Jag har faktiskt tänkt på att affärena måste ju förlora massor på att ta in kläder i storlek 34-36. För sen då det är rea då hänger ju alla dessa kläder där och säljs ut för 25:- Måste ju vara en ren förlust. Vi är ju inte många som har den storleken. Inte ens tonåringar.

En sak till som togs upp var om att prata i mobilen i bilen. Kanske många har missförstått att bara för att det heter mobil, så behöver man ju inte prata i den då man kör. Hur folk klarar av att sms samtidigt som de kör fattar jag inte alls. Dessutom vet vi ju att karlar inte kan göra två saker samtidigt.

Måste få säga att jag är så otroligt glad att jag har ett jobb att gå till. Att jag har arbetskompisar som jag kan surra med varje dag. Även kunder eftersom jag har det jobb jag har. Har läst många bloggar då jag förstår att det är skit jobbigt att känna sig utanför. Oavsett om man är långtidsjukskriven eller arbetslös. Jag tänker ofta på er. Har lärt mig mycket sen jag började blogga.

Nej nu ska jag fixa mig sen blir det polisen , för datumet på mitt leg har gått ut. Praktiskt då man får fota sig och göra allt klart på en gång.