Jag köpte  boken Nostradamus Profetior på rea en gång för länge sedan. Tycker det är roligt att läsa om denne siare som levde på 1500 och vad han förutspådde. Han har bland annat spått om de båda världskrigen - filmen - månraketerna - U-båten - m.m  samt världens undergång.

Visst är det ändå häftigt att han fick rätt i så mycket. Nu är ju frågan om han får rätt då det gäller jordens undergång? Han skriver att före domedagen skall man glömma Gud och prästerskapet skall få uppbära sitt välförtjänta straff. Han skriver om konstant torka i 40 år och sen konstant regn i lika många år, framför allt i medelhavsområdet.

 Det nya svåra tidevarvet börjar exakt år 2080 och sen den sista December 2797 e.Kr då är det slut. Och vad som händer därefter tillhör de himmelska hemligheterna. 

Så visst börjar man känna sig lite stressad.....Kollade just igenom mina bankkonton för man vill ju inte lämna nåt efter sig eftersom det ändå inte är nån som har nån nytta av pengarna då jorden gått under. Så här ska nu levas loppan innan det är försent.

Då jag tar min bloggrunda så får jag se massor av helt fantastiska foton som ni bloggare har tagit. Jag har väl oxå lyckas få till det ibland, men visst kan även de där lite misslyckade fotona vara rätt roliga. Som det här tex. Jag tänkte ta ett vackert foto på mina barnbarn i solnedgången.....men så kommer min härliga spralliga dotter dansande in i bild.

 

Idag är jag ledig och skall försöka utnyttja varenda sekund för tiden går fort och snart är det år 2797.

       MAN FÅR INTE LEVA OM SITT LIV   DET ÄR DET SOM ÄR SJÄLVA GREJEN