Oj, nu går mina ögon nästan i kors. Har suttit och gjort en beställning på fotoalbum. Har tänkt göra det så länge. Men då jag nu fick en extra dag så var det ju lämpligt. Rätt kul faktiskt att kunna sitta och bara välja kort och bestämma hur albumet ska se ut. Men rätt dyrt. Är det nån av er som vet vad man ska välja. Nu blev det Önskefoto då jag råkade få reklam i mailen av dem. Kanske lurad? Jag är så rädd att datorn ska krascha, för vi har ju alla foton där. Var duktig för några år sen med att föra över dem på skivor, men tyvärr inte nu längre.

Det är så tyst här hemma nu då Malin med familj har vänt åter till Uppsala. Då Linnea var liten grät jag floder vaje gång vi lämnade dem eller då de for hem igen. Men jag har blivit duktigare. Men alltid lika jobbigt med avsked. Som tur är så kommer de ju hem rätt ofta då de bygger på sin stuga. Sen kommer Emelie mitt andra barnbarn hem från fjällen snart och hon bor ju på samma gata, så då får jag ju nån att gosa med igen.

Tro hur många kilo godis jag har vräkt i mig i påsk. Men nu jäklar svär jag på att inte stoppa i mig en endaste godis på en månad minst. Jäkla ICA MAXI, det är deras fel Handla för 300:- så får du ett kilo godis gratis. Jaha, och hur många gånger i helgen har man inte handlat för den summan. Ska försöka övertala L. så han följer med mig på en promenad. Problemet är att jag vill gå fort men det gör absolut inte han. Folk tror nog att vi är ovänner för han kommer alltid hack i häl, minst  fem meter efter mig. Skulle ju kunna gå själv, men han behöver minsann oxå röra på sig.

Så det är vad jag skall göra. Ha en fin kväll.