Nä nu jämans vill jag ha riktig sommar. Vem var det som snodde värmen? Vi har en Spirea häck som blommar lite sent. Grannarnas spireor är så vackra. Men det slår aldrig fel att då vår blommar så regnar det. Så nu kan vi räkna med regn den närmaste veckan. Ska nog ta och såga ner den jäkeln, så det blir slut på detta. För hur fin är den efter flera dagars regn.

Jag tror att jag ska ta anställning på cirkus. Jag har upptäckt nåt som jag inte visste att jag kunde. Ni vet mitt nya bröst Paff. Jag kan med några små rörelser få den att liksom hoppa. Då jag spänner högra armen, så hoppar bröstet upp och ner. Ser onekligen ur dumt ut. Så jag får väl tänka mig för i sommar så jag inte drar en masa onödiga blickar till mig. Sen kan jag ju faktiskt vifta på öronen oxå (lite) Men om jag får träna lite så blir jag nog jätte duktig på det. Öronen fortsätter ju växa då man blir äldre, så det blir ju bara bättre och bättre.

Förresten jag är vuxen nu även om jag är barnslig. Det upptäckte jag då jag gjorde en inventering bland mina arbetströjor. Oj, nog för att det är fuktig luft på simhallen men.....Inte många som jag kan ha längre. Så nu har jag verkligen blivit vuxen.

Men om man läser alla rubriker i tidningarna så finns det ju hjälp. Jag såg en metod där man kunde gå ner 3 kg i veckan. Okej 3 x 4= 12 Kg på en månad 12 x 6 = 72 kg. Alltså om ett halvår finns jag inte längre.

Nu är det bara en dag kvar sen helg igen. På Lördag ska jag gå ut och käka med de övriga badtanterna. Vi skall ta en liten krogsväng. Ska bli så kul. Vi har ju så mycket att prata om. Vi kan verkligen surra, och ha kul tillsammans. Ha en fin Torsdagskväll.