Idag ska jag inte nämna ordet cancer. Istället ska jag berätta om ett roligt möte jag hade i går. Min stora syster och jag fick för oss att vi skulle åka till Kramfors till Dollarstore då de har ett betydligt större där än hos oss. Då vi nu ändå var där så kom vi på att vi kanske skulle ta och leta upp några av de där släktingarna som vi bara har hört talas om men inte träffat. Då vår mamma nu är borta så känns det lite extra viktigt att knyta upp kontakten innan det är för sent.

Nu var det bara en som var hemma och det var 89 åriga Gerd. Oj, vilken underbar och pigg kusin vår mor har. Trodde att hon var högst 70 år. Hon pratade oavbrutet hela tiden vi var där.(kändes bekant) Vi fick en jätte trevlig pratstund och en del information om vår släkt som vi inte kände till. Nu hoppas vi att vi får chans att träffa de övriga vid nåt senare tillfälle.

Nu kommer det lite skryt bara så ni vet....Jag tog mig åter en snabb motionsrunda igår eftermiddag, men nu tror jag dessvärre att jag är efterlyst. För ni vet den där appen Run Keeper som jag har i telefonen och som jag gillar, den kan även ställa till det. Tog fram telefonen samtidigt som jag pinnade på för att kolla hur jag liksom låg till. Helt fokuserad på kaloriförbrukning och distans osv. så ser jag inte var jag sätter fötterna utan hör ett fruktansvärt krasch. Jag har just saboterat årsmötet för ett gäng snäckor. Ni vet sniglar med hus på taket. Där fanns nu bara en stor fläck av döda sniglar och raserade hus. Jag ser rubrikerna framför mig "MotionerandeTerrorist saboterade det viktiga snigel mötet" Plötsligt ser jag i ögonvrån  nåt som rör på sig. Det är en sån där paparazzi. Tyvärr var den snigel fotografen för snabb för mig, men nu är jag nog efterlyst för terror dåd.  Jag är iallafall fotograferad av en paparazzi.  Det ni....

Idag är det sånt väder som lämpar sig för att kolla lite i "Göralös boken" ett annat namn för Facebook. Så solstolarna får stå där själv utan mig idag.