Måste berätta om kvällspromenaden jag och vår dotter Malin tog för nån vecka sen. Vi passade på att gå  mellan regnskurarna och då solen visade sig däremellan så fick vi se en riktigt vacker regnbåge. Fram med mobilerna och så fotade vi från alla håll och kanter. Plötsligt säger Malin  - Men vad är det för djur där borta? Jag vänder mig åt det håll hon pekar och svarar att det är nog en hund - Nej, så där ser väl inte en hund ut, dessutom finns det ingen hundägare i närheten. Då vi nu hade mobilerna i händerna så tog vi och zoomade in den där varelsen  - Nämen det är ju ett Vildsvin säger vi i munnen på varandra...... Nu hände det nåt med Malin. Hon tog tag  in arm och skriker - Kom fort som fan. Vildsvin är inte att leka med. Sen sprang hon med mig i släptåg ut på en brygga i närheten - Men snälla Malin inte är de väl så farliga heller, dessutom gillar ju inte du vatten, så vad ska du göra om han kommer efter oss? 

Vi vänder oss mot Svinet och ser då att han kommer mot oss. Jag börjar filma samtidigt som vi springer bort från bryggan i riktning mot Lasarettet. Vi var inte riktigt överens åt vilket håll vi skulle springa så jag rusade åt ett håll och Malin åt ett annat samtidigt som hon högljutt berättar om hur livsfarliga dessa  djur är. Men så plötsligt ser vi hur en gammal Volvo sakta glider fram och stannar bredvid Vildsvinet....Vi tvärnitar för att se vad som händer. Trot eller ej men detta vilda djur hoppar in i baksätet och så åker de iväg.

Vi stod kvar och gapade som två fågelholkar och satte oss sedan ner på ett staket i närheten. Vad var det som hände? Jag tog fram mobilen för att titta på filmen jag nyss tagit. Tyvärr såg vi bara en massa gräs och asfalt och hörde Malins röst blandat med Fiskmåsarnas skri. Men om vi tittade riktigt ordentligt så kunde vi se lite suddigt en snutt av Svinet. Jag gjorde en skärmdump och börjar så inse vad det var vi sett....en minigris modell större..... 

Nu exploderade vi fullkomligt av skratt och det var bara att snabbt leta igen en toalett som var öppen. 

 Vi har roligt nästan jämt......

Svårt att filma då man springer, men visst är det ett Svin av nåt slag?

                          


 En eller förresten två vackra regnbågar kan vi då vara överens om att vi såg.