Det känns precis som i vårt personalrum då man går ut idag. Det finns ingen luft. Då vi alla sätter igång och pratar  i munnen på varandra då räcker inte syret i p-rummet till. Så känns det då man går ut i dag och även igår. Så varmt och fuktigt. Så här varma nätter har vi inte haft på hela sommaren. Det var så dax att bli varmt nu, lite väl sent kan jag tycka.

Nu är det åter bevisat att choklad är nyttigt. Både ljus och mörk är lika nyttiga. Chokladen minskar risken för stroke. Underbart. Ät mer choklad det gör en go och glad. Men det finns en nackdel oxå....

Kollade lite på vad som är modernt i höst och det är bl.a pennkjolen.  Jag tycker det är så otroligt kvinnligt med snäva kjolar. Men.......Det är ju nåt som liksom putar ut längst upp på den där pennkjolen. Eller så har man lår som gör att kjolen inte går att dra ner. Tyvärr så är det ju inte många som har kroppar som barbiedockor. Hur många ser ut som fotomodeller. Ska erkänna att jag har en sån där maggördel (tror jag att det heter) som jag tar på mig då jag vill hålla magen på plats. För dels så tror jag att det är bra för ryggen sen får man ju bättre hållning och sist men inte minst, magen trollas bort. Men ibland känns det  som att man har flyttat upp den under hakan istället.

Tyvärr så kan jag ju nu inte ha varken pennkjol eller klackeskorna nere på badis. Då jag började jobba där för drygt 20 år sen så gick vi badtanter runt i helvita kläder. Såg ut som att vi jobbade inom vården. Vi såg nog rätt så respektingivande ut. Men så var badtanterna nog rätt så stränga då. Gick omkring och kollade så att alla hade tvättat sig ordentligt. Idag sätter vi upp skyltar där det informeras om hur viktigt det är att man tvättar sig innan bad så det inte bildas trikloraminer i vattnet.  Eller att herrarna inte får bada med kalsingarna på. Skitäckligt. Men det har blivit ett mode. Undrar varför? Är det oxå för att de vill hålla nåt på plats eller..... men tyvärr hur många läser dessa skyltar.

Tjoflöjt nu är det dax att ta ett djup andetag och hasa sig ner till mitt badis.

                            Detta gillar jag men.......