Då vi åkte ospecificerat till Kroatien så var det ju lite spännande att se vart vi skulle bo. Vi passerade bl.a detta hus och fick lite puls innan vi såg att det var fel nummer.

Sen kom vi fram till detta kråkslott. Tur att det var fel kåk för det drog säkert väldigt kallt då det inte fanns några fönster och vem vill bo med ett gäng Fladdermöss. 

  

Strax efter så såg vi denna fina trädgård med Clementiner och Granatäpplen. Det vore väl nåt? Nu visade det sig att det var vår granne  så vi fick  smyga över och palla lite då det blev mörkt istället.

    

Äntligen så kom vi fram till rätt adress och då vi öppnade dörren så möttes vi av denna turkosa lägenhet.  Det var en trerumslägenhet och jag delade rum med Carin. Gissa om vi tyckte det var gulligt av hyresvärden då vi såg att han satt in en barnsäng och att vi fick dela på ett enda täcke?????

Vi införskaffade dessa fina badskor då stranden var rätt så stenig. Vilket var tur för vi hade besök av ett Svanpar som var väldigt nyfikna och försökte krypa upp på våra solstolar. Man vet ju inte om de skulle bli sur och nypa mig då de upptäckte att jag inte hade varken mat eller någon gosig handduk att ligga på.

Men visst var de vackra?

Samma kväll så beställde vi in Schnitzel som var enormt stor. Vi satt och grunnade på vad det kunde vara för kött som var så ljust och smakade lite fågel. Det var jättegott men.....

Nästa dag så var den ena Svanen borta!!!!!!! Stackarn gick runt på stranden och letade och letade efter sin vän. Då han kom fram till mig så höll jag andan så han inte skulle känna att jag luktade Svan. För hade vi ätit upp hans fru i går?

 Tur att vi hade en egen pool på innergården ifall att.....

 

 Undrar just om det blir Svanar av dessa ulliga blommor???

 

Här hittade jag en härlig plats där jag kunde sitta och fundera på både ditt och datt.

  Sen fanns det ju mycket vackert att vila ögonen på.

 Visst är det häftigt.

Nu börjar jag fundera på vart nästa resa ska gå. Det är ju så roligt att planera och fundera innan man gör slag i saken. Men då får Lennart följa med. Kramen på er.