Jamen så bra det gick i går. En helt fantastisk skidtur blev det. Jag har bara ont i stjärtmuskeln. Om nån nu tvivlar på att jag överhuvudtaget kom iväg så är här ett bildbevis. Lite svårt att ta kort på sig själv, med detta får duga.

                

Sol från klarblå himmel och endast -8. Om jag inte hade tittat på klockan så hade jag nog fortsatt ända till Finland. Jag tyckte precis att jag såg den finska kusten borta i horisonten. Kolla här så får ni se att jag har rätt.

                              

Men nu är det slut på ledighet för min del, nu kör vi fem dar nere på badis. Vill bara diskutera en sak med er först, och det är nåt jag hörde på nyheterna igår kväll. Dyngbaggen navigerar/orienterar sig av vintergatan??? Då han springer iväg med sin dyngboll så springer han spikrakt. Detta har förbryllat en massa kloka män??? Men nu har de kommit på förklaringen. Dyngbaggen har fyra ögon och kan därför  kika upp mot himmelen samtidigt som de går och då se på vintergatan  hur de ska orientera sig. Men nu är min fråga. Hur fan gör de på sommaren eller då det är mulet???  Detta är  tydligen en väldigt stor nyhet eftersom de tog upp det i Rapport så det borde  finnas ett svar på min fråga.

På tal om nyheter så läser vi ju hela tiden om en massa fickstölder. Men det kan jag tala om för er att vi är förskonade från nere hos oss på badis  ;-) 

Förresten vet ni varför  man inte har sjöjungfrur i Norrland?
- Det blir för kallt på fjällen!

Ha nu en skön helg oavsett om ni jobbar eller är lediga. Kramen på er.