Om man känner sig ensam och är lite sällskapssjuk så är det bara att åka till ett köpcentrum en löningshelg. Jag lovar att alla är där. Nu var ju inte jag där av den anledningen förstås utan jag skulle shoppa runt lite med Emelie. Hon ville bl.a visa mig en rätt så nyöppnad affär som hon gillar. Jag gick runt och kollade och tyckte väl att det var lite konstigt att alla kläder kostade lika mycket 157:- Gissa om Emelie skrattade gott åt sin farmor...det är ju affären som heter 157....på varje prislapp så stod det med stora bokstäver 157 det är väl bara för att man inte skulle glömma bort var man hade inhandlat plagget, så även i går fick jag lära mig nåt nytt. Men billigt var det där iallafall. Om jag köpte nåt????  Nix.

                                    Lagen om klädinköp:

       Om du gillar det, finns det inte i din storlek

         Om du gillar det och det passar, har du inte råd med det,

         om du gillar det, passar och du har råd med det, faller det  i bitar                          första gången  du använder det

  

   Sen var det dax för middag med mina goa glada väninnor. Det var buffe vilket jag tycker är praktiskt och dessutom smakade det bra. Vi hade lika roligt som vanligt. Visst är det härligt med vänner som vet nästan allt om en och ändå tycker om en.
 
Då jag kom hem inatt så tog jag fram miniräknaren och öppnade barskåpet....det var som jag trodde.... vi har en liten förmögenhet bakom den där dörren. Så hädanefter så kommer vi kalla detta för kassaskåpet istället för barskåpet. Det är så att en 4:a Gin och Tonic kostar 80:- på krogen och även om mina två hjärnceller var lite yrslig i natt så räknade jag ut att en flaska Gin är värd ca 1.400:-  Där står även en whiskey osv....Vår pension är räddad!!!

Ingen sol idag heller, nu börjar det kännas lite väl grått.  Men visst är det jäkligt konstigt att vi inte ser solen då den är så himla stor. Det ryms en miljon jordklot innanför solens yta, dessutom är den bara 150 milj. km bort.  Jag fattar ingenting....

Vi har fotat många solnedgångar, men denna från Goa Indien tycker jag är
lite speciell, för visst ser solen ut att vara väldigt långt borta? Kan det då stämma
att den är så stor som det sägs och att den är så nära?