Ibland önskar jag att jag var lite mindre oblyg. Som i går till exempel. Jag står i receptionen med en av våra yngre anställda då det kommer in en äldre allvarlig man in till oss och frågar om vi kan hjälpa honom med dragkedjan? Gör det du säger min kollega och jag ser att hon rodnar. Men vad fan mannen är ju gammal och får ju inte upp gylfen, för det är dit min blick går. Så jag ställer mig på knä för att hjälpa honom och lyckades. Då säger han: Det var inte den dragkedjan jag menade. Då förstår jag att det är dragkedjan till jackan som var problemet........Herre gud vad jag kände mig dum. Men jag lovar att vi har nog inte skrattat så gott på länge och inte bara vi utan det var mycket folk i entren som såg hela händelsen. Driver du med mig? frågade jag. Men den stackars mannen drog inte på munnen, han tyckte nog bara att jag var pinsam.  

Igår var jag på ett sextimmars föredrag om marknadsföring. Det gick bra fram till lunch, men sen hade jag problem med att hålla upp ögonen. Om det var intressant? Nja.... Måste säga att det mesta är ju ganska självklara saker. Vi hade lite grupparbete oxå och det gav mig så mycket mer tycker jag. Ibland känns det som att dessa konsulter har ett stort behov av att få prata om sig själva. Jag tycker de ska skaffa sig en blogg så får de surra av sig. Men det är klart det blir de inte rika på.

Idag är det Thanks giving. Googlade för att få veta vad är det de firar egentligen. Det är ingen religiös händelse utan det var på slutet av 1700 talet så ville man fira att man fick en bra skörd efter att ha haft en dålig tid och tacka Gud för detta.  Nog mer ett bra tillfälle att få ha fest och umgås med familjen. Nästan alla affärer och restauranger är stängda. Men i morrn då börjar den stora Rean istället. 

Så en sak som har gjort mig så nyfiken, det står att Nasa har upptäckt nåt historiskt på Mars. Det kommer att stå i historieböckerna. Men de vill hålla det hemligt tills vidare. Men har man sagt A så får man säga B. Tro vad de har hittat? Kan det vara där tomten egentligen bor? Varför inte vänta med att skriva om det tills de kommer med all information, istället för att jag och tidningarna nu ska hålla på och spekulera.

Nä nu ska jag dansa runt lite med min fästman som heter (tra)Volta innan jag ska ner till mina vänner på badis. (konstigt att man inte har rostat ihop helt då man vistas i fuktig luft hela dagarna)