Plötsligt händer det! I helgen fick jag oväntat besök av Magdalena Graaf och Sandra Dahlberg. Nu är jag ingen vanlig badtant utan en väldigt förmögen sådan. Så nu har jag lite roliga bekymmer framför mig;)

Vaknade i natt av att L. hade en massa mystiska ljud för sig. Jag börjar som vanligt lite försiktigt att be honom vända på sig då han ligger på rygg.  Han vrider då på huvudet åt höger och fortsätter med sina oljud. Då säger jag med lite högre röst: men snälla nån du måste ju vända på dig helt. Då vrider han huvudet åt vänster sida. Nu har jag blivit klarvaken  och börjar få lite puls och nästan skriker: Vänd på dig! Då ruskar han lite på sig och fortsätter sina sköna sömn. Nä nu jäklar är det krig och jag knyter näven och slår honom på armen och skriker SLUTA! Då äntligen vänder han sig snällt åt sidan och det blir tyst. Men....

Det blir så jäkla tyst. Jag ligger länge och lyssnar på hans andetag men jag hör inget. Nu börjar jag bli lite orolig, antingen ligger han och håller andan för att inte störa mig eller så.......Hjälp vad har jag gjort? Har jag slagit ihjäl min L. Nu finns ju bara en sak att göra och det är att försöka väcka honom igen men utan knytnäve. Började åter att viska lite snällt: L. vakna jag vill säga nåt. Inte ett ljud från honom. Jag höjer rösten lite och säger: älskling kan du inte vakna NU? Nix han varken låter eller rör på sig. Ja då är det bara lite våld som jag har kvar att ta till. Då flyger han upp och jag ska inte översätta vad han sa. 

 Men det gjorde inget för just då insåg jag vad det innebär att vara rik. Det är att jag har min L. och att mina barn och barnbarn mår bra.

Det är ju första April idag och då får man ju ljuga nästan hur mycket man vill, så det att jag fick oväntat besök var April, April......Men lite sant är det för jag är ju en förmögen badtant även om jag inte har en massa pengar.