Jag har sovmorgon idag vilket innebär att jag kan sitta länge och njuta av frukosten. Men då jag tittar ut genom fönstret så ser jag ett gäng som verkligen inte tar det lugnt trots att de har sovmorgon om de vill. De är tamejsjutton inte still en endaste sekund. Har ingen lärt dem att man sitter still vid bordet.  Det är alltså småfåglarna jag pratar om. Tänk att från tidiga morgonen till sena eftermiddagen bara äta och äta utan att det syns dessutom. De ska visst äta lika mycket som sin egen kroppsvikt. Kan säga att jag inte vill byta med dem....73 kilo mat varje dag. Nej tack. Är rätt så nöjd med det liv jag har. Iallafall trodde jag det tills nu i helgen.....

Hämtade ett av våra barnbarn på biblioteket i Fredags och såg då på en anslagstavla en affisch om en seans. Så hux flux så hamnade jag och L. där. Nu var det ingen vanlig seans som vi trodde utan en man vid namnet Signar Mukka har som "uppdrag" att ödmjukt och kärleksfullt hjälpa sina medmänniskor med det väsentliga i livet och med hjälp av andarna vi har omkring oss finna den unikt rätta för var och en. 
Så en efter en av oss som var där fick med hjälp av andarna höra hur vi ska gå vidare i livet. Vissa hade redan kommit på rätt väg men några av oss borde ändra på vårt liv för att må bra....

Han säger så här till mig: Du har väldigt mycket humor och skrattar ofta. Men andarna säger att det har dämpats vilket inte är bra. Du borde kanske byta jobb och göra en resa. Kan vara på grund av den här vintern. Men du måste göra en förändring i ditt liv nåt roligt....

Så nu ska jag gå ner till Simhallen och säga upp mig. Sen blir det en jorden runt resa. Under den resan ska jag skriva en bok fylld av humor....Njaaa.....
Jobbet behåller jag nog allt. Men det där med resa var ju inte fel. Visserligen har vi redan bokat en vecka på Rhodos i Maj men jag är öppen för alla förslag. För inte vill man väl gå runt och se ut som en surkart....

   ATT DRÖMMA OM DEN DU SKULLE ÖNSKA ATT DU      VAR, ÄR ATT ÖDSLA BORT DEN DU ÄR
         


                     KRAMELIKRAM