Detta blogginlägg lämpar sig inte för känsliga personer.  Framförallt de som tycker att hår är äckligt. 

Det var så att jag började nysa så in i nordens häromdagen, det var som att det aldrig ville ta slut. Jag fick sätta mig ner på en stol med bena i kors för jag tappade alldeles koncentrationen på resten av kroppen då dessa nysningar började komma upp i 75 stycken i antal. Jag tog i så det blev sånt korsdrag så köksdörrn slog igen och kaffeburken hoppade ner från sin plats på fläkten. 

Men så småningom så avtog det och jag gick genast fram till en spegel för att se vad i fridens namn det var i min näsa som hade retat fram dessa nysningar. Jag behövde inte titta länge förrän jag ser ett långt, långt hårstrå sticka ut ur ena näshålet.

Nämen vad var detta? Jag har väl aldrig haft hår i näsan... inte nåt som har syns i alla fall. Nu hade plötsligt ett enda hårstrå växt sig ut ur näsan och fladdrade liksom där då jag andades. Jag tog ett stadigt tag om strået och ryckte till..... det skulle jag nog inte har gjort.... för nu började det kittlas och retas i näsan igen och plötsligt så sitter jag där på golvet och nyser och nyser oavbrutet i minst en kvart till.

Men hårstrået var i alla fall borta. Visst är det märkligt att jag inte sett detta tidigare. Jag tittar ju i spegeln flera gånger om dan. Tänk om kunderna nere på badis har sett  och funderat på varför jag har ett långt hårstrå fladdrande ur ena näsborren....nu börjar jag förstå varför det har varit så många kunder som har sett så glad ut då de tittat på mig. Jag som trodde....Äsch...

Nu har jag gjort en riktig undersökning av min kropp och all generande och onödig hårväxt har avlägsnats. Blev lite problem då jag skulle kolla om det fanns nåt i mina öron men då fick Lennart rycka in i och undersöka mig. Men det var rätt lugnt där. 

Så nu ser jag ut som en nakenhund och kommer att bli bästa kompis med Chefens hund Rocky. Okej håret på skallen har jag faktiskt sparat....

Är jag ensam om detta fenomen att ett hårstrå kan växa så mycket bara på ett dygn??

               Här är jag, med tofflorna på..... nämen jag såg fel det är ju Rocky.

                                           Bildresultat för nakenhund