Igår satt vi och funderade lite över den här blodmånen som vi kommer att kunna se i natt. Då många av oss blir påverkad av fullmånen i vanliga fall så kan ju vad som helst hända.

Samtidigt som vi sitter där och filosoferar så tittar jag ut och får se hur en vuxen människa balanserar på det låga staketet som finns runt parkeringen mittemot oss. Detta händer ofta, det är som att folk har svårt att gå förbi den utan att testa sin balans. Det var då jag kom på det.....

En världsberömd genforskare säger att vi till 96% är lik apan. Nu tror jag på honom. Men samtidigt så finns det en Genetiker vid namn Eugene McCarthy som menar att vi är "hybridska varelser" från ett kärleksmöte över gränserna. Vi har ju bevisligen genetiska spår både från Chimpansen och Grisen. Han tror att ett Vildsvin har parat sig med en Chimpans. Det är därför vi människor inte har päls och våra näsor sticker ut som på grisen. Nu har jag ju visserligen en väldigt livlig fantasi men....ingen trevlig syn detta kärleksmöte. 

Men om nu detta är sant så tror jag att det var under just en sån här natt då det var blodmåne som det hände. Hmmm.....undrar just om det är Grisen som är min förfader eller förmoder. Jag tror att det var Grisen för ni ska bara se hur det ser ut i köket då jag lagar mat...

Fick ett till bevis i går på att vi kan vara släkt med Vildsvinet som är ett nattdjur. Vi åkte upp till Västanåfallet i går kväll där de hade nåt som de kallar "ljus på Västanåfallet" En jätte trevlig tillställning med  bl.a fyrverkerier och framför allt så sätter de strålkastare mot fallet vilket är så häftigt. Trots att vattenfallet ligger mitt i Viksjö skogarna så hade så otroligt många människor tagit sig dit för att se detta vackra skådespel i mörkret. 

                        Detta måste egentligen upplevas i verkligheten

                        

                                    Det finns även en gammal smedja  där.                        

                        

                                  Se så fin ros man kan göra av smide.

                         

                                       Månen var så vacker redan i går kväll

                    

  Så nu ställer jag klockan på ringning för jag vill verkligen se mångubben både full och högröd om kinderna....