I Fredags var vi ju på seans med mediet Jörgen Gustafsson från det okända.  Han hade en timmes seans sen berättade han i 1 1/2 timme om hur det är att ha den gåvan och vi fick ställa frågor osv. Medierna jobbar på lite olika sätt, en del ser eller hör och känner dofter t.ex. Men Jörgen G. går på känsla. Det är väl därför det låter lite flummigt då han hela tiden säger."jag får en känsla av". Visst var det många som fick en hälsning från nära och kära men jag hade nog hoppats att han hade berättat lite mer vid varje kontakt, det hade blivit lite mer trovärdigt då. Måste ändå säga att jag  inte var helt oberörd då jag gick därifrån. Han är mycket klok och jag tror fortfarande att själen lever vidare då vi dör. Han sa att människan är som en dator...vår kropp är mjukvaran och själen hårddisken......

Gissa om jag gick igång på den tanken.......Har funderat lite på vad han menade. Att "mjukvaran"  kroppen dör eller att vi kan byta ut olika organ visste jag. Men om jag skulle få en ny hjärna transplanterad av en eskimå t.ex så kommer jag väl inte  att börja käka Säl ögon bara för det. Eller av en Kines så blir väl inte mina ögon sneda och jag börjar prata kinesiska bara för att jag har en ny hjärna. Utan hjärnan är ju oxå bara ett fysiskt organ.....ett instrument ett redskap för själen att kunna uppleva den fysiska värden.  Så även om hjärnan dör eller om jag får en ny så lever min själ vidare för den är JAG.  Det är väl därför vi alla är så speciella.  Det är vad jag tror i allafall.

Jag kommer absolut att gå på fler seanser för jag vill se hur andra medier "jobbar". Dessutom är ju detta så spännande. Någon har sagt att "sinnen är som fallskärmar. De fungerar bara som de ska om de är öppna"

Nä nu är det slut flummat för ikväll.  Kramelikram. 

                         Bildresultat för själen